Exclusief voor abonnees

In zijn hoofd is hij al weg: Pozuelo alleen fysiek aanwezig in Tsjechië

Photo News
Je zou er haast medelijden mee krijgen. De mistroostige manier waarop Alejandro Pozuelo gisteren door de luchthaven van Maastricht doolde. “Wij hopen nog altijd dat Alejandro van gedachten verandert”, zegt voorzitter Peter Croonen.

Je zou bijna een arm om zijn schouder leggen. Alejandro Pozuelo zat er maar beteuterd bij in de luchthaven van Maastricht. Het mag duidelijk zijn, deze hele zaak wéégt op de Spanjaard. Muziekje op, wat tokkelen op de smartphone en zijn Gucci-tas nonchalant om de schouders. En voor de rest... zoveel mogelijk alles en iedereen mijden.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Boden

  Dat is zoals mijne tv, beeld maar gene klank.

 • Adele Ramanauskaite

  Kunnen we het over voetbal hebben? En stoppen met dat gezaag over Pozuelo.

 • Roger Deprez

  Het is zeker geen goede situatie en is ook niet bevorderlijk voor de sfeer in de groep, dit mag zeker geen weken aanhouden want dan zou wel eens dramatische gevolgen kunnen hebben voor Genk. Heel veel supporters moeten Pozo al niet meer en dat gaat een groot probleem geven bij thuis wedstrijden tussen voor en tegenstanders in deze komedie. Heeft er al iemand over nagedacht dat het misschien beter gaat zonder Pozo, want Genk heeft meerdere goede spelers en zelfs betere dan Pozo.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00