Hoe kan Standard zich nog plaatsen voor de 1/16de finales? De verschillende scenario’s op een rij

BELGA
Standard heeft zijn lot niet meer in eigen handen in de Europa League. Om te overwinteren in Europa, moeten de mannen van Michel Preud’homme zelf sowieso winnen tegen Arsenal op de slotspeeldag van de groepsfase, met flink wat goals verschil. Standard plaatst zich voor de 1/16de finales:

• Als het tegen Arsenal wint met vijf goals verschil

•  Als het wint tegen Arsenal, en Frankfurt op eigen veld verliest tegen Guimaraes

• Als het wint tegen Arsenal met 3-1, 4-2, 5-3... of met minstens drie goals verschil, én Frankfurt gelijkspeelt tegen Guimaraes
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan Dewolf

    Zelfs hadden ze gewonnen tegen Guimaraes zouden ze het wellicht niet halen want Frankfurt zou zijn laatste match thuis wel winnen tegen Guimaraes en als het er op aankomt zou Arsenal niet verliezen op Standard . Het klassenverschil was in de heenmatch te duidelijk . Niet vergeten dat met de VAR Standard al uitgeschakeld zou zijn : tegen Frankfurt had de juiste speler een 2de geel gekregen en niet meer gewonnen in de laatste seconden en gisteren was de strafschop niet toegekend geweest .

  • eric debanne

    Einde route voor de Luikenaars !

  • Kristof Maes

    Ik zou preud homme zijnde niet teveel gokken en gewoon los gaan voor winnen met 5 goals verschil haha