Het licht gaat wéér uit: Karius schat uittrap volledig verkeerd in

Belastingen, de dood en een flatertje van Loris Karius op tijd en stond. Er zijn nog zekerheden. Ook vanavond ging de Duitse doelman van Besiktas stevig in de fout. Op het veld van Slovan Bratislava schatte Karius een uittrap van zijn collega-doelman volledig verkeerd in. Om het allemaal nog wat pijnlijker te maken, sleurde de keeper ook een verdediger mee in zijn val. Andraz Sporar ging met de bal aan de haal en deponeerde die keurig in doel: 1-0. Slovan Bratislava won de partij uiteindelijk met 4-2.

Een nieuwe pagina in het blunderboek van Karius.
. Een nieuwe pagina in het blunderboek van Karius.8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • marc germeau

  Keepers met naam beginnende met een P, altijd miserie: Karius, Kaminski, Koncilia destijds...

 • karl van dyck

  Patrick men kan er amen op zeggen dat Klopp,geweldige trainer trouwens aan die transfer van Karius er een mooi bedrag heeft aan overgehouden. Corruptie & smeergeld bealen zit overal,sport,politiek noem maar op. Komt er geld aan te pas dan stinkt het zaakje.

 • Eddy Verbiest

  @paul: nochtans simpel hoor: ze hebben(hadden?) dezelfde manager. Dus dat zal wel de reden geweest zijn. Ik vind het ongeloofelijk dat die Karius nog ergens in de goal mag staan! Hier moest hij gewoon totaal niet uitkomen zelfs, er liepen nog 2 verdedigers mee

 • Richard Naegels

  Hij heeft zelfs de manieren van Klop..........

 • paul tielens

  tielens paul hoe kan dat nu de lieveling van Klopp.