Het licht gaat uit bij Dembélé en Chadli, die met 1-0 verliezen

PHOTO_NEWS
In groep C won Besiktas de strijd met Tottenham om de groepswinst: 1-0. Bij de bezoekers stonden Rode Duivels Chadli en Dembélé 90 minuten tussen de lijnen, zij zagen Tosun de enige treffer van de match maken. In groep A kroonde Borussia Mönchengladbach, met Thorgan Hazard als invallers, zich tot groepswinnaar na een 3-0 overwinning tegen FC Zurich.

De Europa League-wedstrijd tussen Besiktas en Tottenham werd wel even gestaakt. De wedstrijd was een kleine tien minuten ver toen de stadionverlichting het liet afweten. Basisspelers Moussa Dembélé en Nacer Chadli doken de catacomben in. Het duel kon na een korte onderbreking wel hervat worden.In de 59e minuut scoorde Tosun de enige treffer van de wedstrijd. Ook in de slotminuten viel de verlichting nog een keer uit. Dankzij de 1-0 zege spingt Besiktas over Tottenham naar de eerste plaats, de Spurs plaatsen zich dus als tweede.

In groep A klopte Borussia Mönchengladbach thuis Zurich met 3-0. In de 67e minuut mocht Thorgan Hazard invallen. Toen stond de eindstand al op het bord na treffers van Herrmann en Hrgota (2x). Villareal gaat samen met de Duitsers naar de volgende ronde. De Spanjaarden gingen met 0-2 winnen op het veld van Apollon Limassol. Moreno en Vietto scoorden voor de rust.

getty
REUTERS
getty
PHOTO_NEWS