Fans van Standard vechten in Porto met supporters van Wolverhampton, Belgische vrouw in ziekenhuis

rv
Ultras van Standard zijn in het centrum van Porto slaags geraakt met fans van het Engelse Wolverhampton Wanderers. In en rond een sportbar werd er in de nacht van dinsdag op woensdag stevig gevochten. De Rouches spelen donderdagavond voor de Europa League in Guimaraes, de Wolves van Leander Dendoncker nemen het dan op tegen Braga. 

Volgens Portugese media hield een vrouwelijke Standard-fan verwondingen over aan de schermutselingen en werd ze afgevoerd naar het ziekenhuis. De wedstrijd Vitoria Guimaraes - Standard stond eerst woensdag op de planning, maar werd verplaatst naar een dag later op vraag van de Belgische televisie en met goedkeuring van de politie van Braga. Verschillende Luikse fans hadden echter al hun vliegtuigreis voor woensdag geboekt, en brachten de nacht door in Porto waar ze voet aan grond zetten.
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bart Karmel

  Waarom zet men geen bounty op dat gespuis zoals bij ratten. Zoveel euro per dat je bij de gemeente binnenbrengt.

 • Marcel Caers

  En dat noemt zich supporter neen gewoon krapul

 • paul van de velde

  Kan men die stadions niet gewoon sluiten en er betaal tv van maken ? Dan kunnen de supporters rustig thuis met de pint in de hand hun wedstrijdje bekijken.

 • Pierke Pol

  Niks speciaal toch?! Zie je elk weekend in de uitgaansbuurten.....

 • Nathalie Leeping

  Voetbal...een feest...