Dimitri Payet doet nog maar eens de monden open vallen met deze fantastische actie, panna en treffer

AFP

Geniet u even mee van onderstaande weergaloze actie van Dimitri Payet. De Fransman zorgde gisteren in de Europa League voor een kersvers kunststukje. In de 50ste minuut vond Payet tegen Apollon Limassol zijn moment gekomen. Hij versnelde met de bal aan de voet, speelde dan een tegenstrever door de benen om dan het leer staalhard tegen de netten te jagen. Het zoveelste pareltje van de man met de begenadigde rechtervoet.

(Lees hieronder verder)

Het leverde Olympique Marseille echter niet de drie punten op. Luiz Gustavo zette de Fransen dan nog wel op een 0-2-voorsprong, met een op zijn beurt heerlijke knal poeierde Sasa Markovic Limassol weer in de wedstrijd. Ook een schicht die kon tellen. In de 90ste minuut schonk Zelaye Limassol zelfs nog een punt. 

(Lees hieronder verder)

Alle genialiteit van Dimitri Payet ten spijt dus. De 31-jarige Fransman heeft er namelijk een handje van weg om heerlijke doelpunten te scoren. Enkele weken geleden nam hij in de Ligue 1 tegen Guingamp (4-0 winst voor Marseille) nog een bal heerlijk en gecontroleerd op de binnenkant van zijn rechtervoet. Hieronder nog een keer te bewonderen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.