Exclusief voor abonnees

Degryse windt er in zijn hattrick geen doekjes om: “Club liep de hele wedstrijd achter de feiten aan”

AP
Ook Marc Degryse, huisanalist bij Het Laatste Nieuws, zag dat het niet goed was bij Club, gisteravond in Salzburg. Hij heeft het in zijn hattrick over de wankele verdediging en twijfelende doelman, maar ook het aanvallende compartiment gaf niet thuis.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rudi Van Daele

  Salzburg heeft een degelijke ploeg, maar geen wereldploeg. Als je dan nog van het kaske naar de muur wordt gespeeld zegt dat genoeg. 1 vraag : wat heeft Nakamba misdaan ? Wekelijks op de bank, verleden seizoen wekelijks de revelatie. Tegen een goede ploeg scoort Salzburg geen enkele keer, nu 4 keer na misverstanden !

 • Roos Desreveaux

  Verkeerde taktische keuzes van Leko,ipv vol aan te vallen moesten ze spelen zoals in dortmund en tegen madrid, verkeerde spelers op verkeerde plaatsen.de betere spelers op de bank, Leko mag van mij zo snel mogelijk gaan, en dan beweren hij dat ze de 20 laatste min. de betere ploeg waren.Ben benieuwd wat hij nu gaat uitspoken tegen a'lecht.Trainer Club onwaardig.

 • Herwig Depoorter

  Niet veel aan toe te voegen. Hoeveel punten heeft Amrabat reeds gekost en hoeveel maal heeft Leko gefaald bij de ploegopstelling.? Zondag tegen Anderlecht hopelijk beter, anders wordt het een triest seizoen, zonder beker,Europees en misschien ook nog zonder titel. Gelukkig voor Club schijnt Genk nu ook in een serieuze dip te zitten, anders was het al afgelopen.

 • Natacha Verpoort

  en is terecht ook! Leko weet maar al te goed dat Salzburg alles geeft in de eerst 45min, maar neen wat doet hij weer dezelfde fouten zoals voorheen, spelers op de bank laten en spelers op de verkeerde plaats zetten! pfffff wat zal het zondag weer zijn?

 • Freddie Heremans

  Je moet het maar doen : Diatta, beste speler en in bloedvorm, op de bank. Dennis, beste positie rechterwing, op links zetten. Amrabat, middenvelder, voor de verandering op rechterwing posteren. Drie blunders in 1 klap, zoiets kan enkel uit het brein van Yvan Leko komen. Is het waar dat hij nog steeds op krediet van Verhaeghe/Mannaerts kan rekenen ?