Exclusief voor abonnees

Degryse streng voor Anderlecht-speler van 8 miljoen euro: "Hij moet meer lef en voetbal brengen, maar de vraag is of hij dat überhaupt kan"

Degryse over Sanneh: "Maakte steeds de foute keuze."
BELGA Degryse over Sanneh: "Maakte steeds de foute keuze."
In zijn hattrick -de drie dingen die hem het meest zijn opgevallen- legt Het Laatste Nieuws-analist Marc Degryse twee pijnpunten van Anderlecht bloot na de nieuwste miskleun tegen Dinamo Zagreb (0-2). De ex-speler van paars-wit zag zowaar ook nog een lichtpunt(je). "In doel stáát er iemand. Didillon heeft veel uitstraling."

Je hebt 14% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Bertil Smeets

  Coucke en Devroe zijn twee Brugge supporters die Anderlecht saboteren.

 • Senninha Goossens

  Coucke en Devroe kunnen het niet.Supermercato wordt superflop.Bakkali is de enige echte Anderlecht-speler die werd aangeworven,maar scoren gaat die ook niet veel doen.Ik vertrouw Coucke niet.Wat komt hij,met zijn blauw-zwart hart,in Anderlecht doen ?

 • Christian MERTENS

  Mijn inziens is Sanneh op termijn wel een versterking voor RSCA. Kijk als Kara gekomen is, was zijn eerste seizoen ook niet denderend en hij was ons competitie al gewoon ! Ik geloof in Sanneh Geduld ! En die analisten altijd over dat bedrag van 8 miljoen zagen, niemand is dat waard ! Raeske "die zagevent" kan er ook iets van !

 • Natacha Verpoort

  individuwen ipv ploeg

 • Alex Wellens

  Nu rsca de laatste jaren gekke aankopen gedaan maar voor een kerel die vorig seizoen nog voor 200.000 euro bij KSK werd aangeboden dat bedrag betalen? Ziet geen spel ziet zijn aanvaller niet, ben mij aan het afvragen of hij niet beter in provenciale gaat spelen?