Bossut niet op Europese lijst Zulte Waregem: "Ik versta het enigszins wel"

belga

Geen Sammy Bossut op de Europa League-lijst van Zulte Waregem. De doelman is nog enkele maanden buiten strijd door een blessure aan de buikspieren. Essevee besliste bijgevolg om hem niet op te nemen in de 21-koppige selectie voor de Europa League. Bijzonder zuur voor Bossut, want hij had nochtans een groot aandeel in de bekerwinst, die tot Europees voetbal leidde. Ook Aliko Bala, Ben Reichert en Yoan Severin werden niet geselecteerd.

Uit een tweet blijkt dat Sammy Bossut niet op de hoogte was van de beslissing. "Eerste wat ik ervan hoor", klinkt het. "Begrijp het enigszins wel. Forza Essevee!" Door zijn blessure zou Bossut wellicht enkel in de laatste duels beschikbaar geweest zijn. Essevee koos ervoor om een extra veldspeler in te schrijven.

Twitter

DOELMANNEN
Louis Bostyn, Nicola Leali, Yarno De Nayer*, Thomas Willocq*  

VERDEDIGERS
Davy De fauw, Marvin Baudry, Michaël Heylen, Timothy Derijck, Sandy Walsh, Kingsley Madu, Pieter De Smet*, Brian Hamalainen, Jari De Roover*  

MIDDENVELDERS
Gertjan De Mets, Onur Kaya, Nill De Pauw, Fredrik Oldrup Jensen, Idrissa Doumbia, Julien De Sart, Alessandro Cordaro, Grigoris Kastanos, Sander Coopman, Sibert Himpe*  

AAVALLERS
Aaron Leya Iseka, Ivan Saponjic, Peter Olayinka  

*Spelers op de B-lijst
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.