Bolat heeft leuke herinneringen aan AZ, de volgende tegenstander van Antwerp in Europa

BELGA
Antwerp plaatste zich gisteren met veel moeite voor de laatste voorronde van de Europa League. ‘The Great Old’ kroop door het oog van de naald in het Tsjechische Plzen: 2-1-verlies, Antwerp won de heenmatch met 1-0. In de play-offronde komen Mbokani en co uit tegen AZ, een team waar Sinan Bolat leuke herinneringen aan heeft.

9 december 2009. In de laatste groepswedstrijd van de Champions League nemen Standard en AZ het tegen elkaar op. De Nederlanders leiden met 0-1, tot de Rouches in minuut 95 een vrije trap krijgen. Sinan Bolat -op dat moment doelman van Standard- trekt mee naar voren en vloert Sergio Romero met een buffelstoot: 1-1. Sclessin ontploft. Het levert Standard in extremis een ticket voor de Europa League op.

REUTERS
AP
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carol Vander Cruyssen

  @eric debanne, ik schat Plzen hoger in dan AZ. Speelden de voorbije jaren steeds Champions League, zelfs de poule fase. Wordt dubbeltje op zijn kant.

 • eric debanne

  Az ga door naar de volgende ronde ... Ze zijn beter dan antwerp ... En het geluk zal hen niet altijd helpen eh ...

 • Fabrice Braccio

  Ik was er bij. De stadionomroeper die niet meer kan stoppen met het roepen van zijn voornaam en heel het stadion dat maar blijft schreeuwen "BOLAT".Collectief delirium aan de Maas.

 • Sven Withaegels

  Precies foto van spelers van fc Antwerp-standard luik

 • André Lambrechts

  De beste keeper van België op dit moment. Simon of niet bij Brugge

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00