Batshuayi maakt met scherpe tweet korte metten met apengeluiden

Photo News
Geen vreugde bij Michy Batshuayi na de partij tegen Atalanta. Hoewel Borussia Dortmund zich in extremis plaatste voor de achtste finales van de Europa League, was de Rode Duivel achteraf allerminst gelukkig. Tijdens de match kreeg hij immers te maken met apengeluiden. 

Na de partij maakte hij onmiddellijk korte metten met het voorval. “2018 en nog steeds racistische apengeluiden op de tribunes... Echt?”, reageerde onze landgenoot op Twitter. “Ik hoop dat jullie het leuk hebben met het volgen van de Europa League op televisie, terwijl wij door zijn." 

De Rode Duivel sloot zijn tweets af met de bekende apen-emoji’s en met twee doeltreffende hashtags: #SayNoToRacism en #GoWatchBlackPanther. Die laatste hashtag verwijst naar de film die pas in première is gegaan in de bioscoop en gaat over een zwarte superheld. 
23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marnix Malone

  Ronny - "ik ben geen racist, maar eigenlijk wel." - het horen van de woorden doet er niet toe als het uitspreken ervan al twee bruggen te ver is. "Ze" hebben het gehoord - Michy en zijn ploegmaats.

 • Ronny Van Exe

  Ik zeg niet dat het niet waar is maar ik heb toch bedenkingen , een medespeler die 10m verder de bal vraagt horen ze niet , het gebeurt zelfs dat ze het fluiten van de scheids niet horen maar als iemand op 20m verder in de tribune staat te roepen verstaan ze het klaar en duidelijk

 • Tommaso Pizzico

  Speelde hij gisteren mee ?? Sorry ,maar heb hem niet gezien.....

 • Christiaan Goethals

  Den Bats is gisteravond uit zijn rol gevallen, ik dacht de Rom loopt daar. In wezen was het nog slechter, den Rom speelt de bal direct door, den Bats moet eerste een rondje draaien, weg van de ruimte om dan de pas te geven waar veel volk staat. Ik dacht toch dat hij beter was dan de Rom, niet dus.

 • Tom Haezebrouck

  Het probleem is dat ze het verschil niet kennen tussen boe roepen en oe oe roepen. Het verschil is zo klein, het stadion zit bomvol en toch horen ze blijkbaar die paar die oe oe roepen, leg mij dat eens uit.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00