“Oh my God, wat een goal!”: Hazard slaat zelfs Drogba, een andere Chelsea-legende, met verstomming

“Oh my God, what a goal!”. Didier Drogba herhaalde het en bleef het herhalen, even nadat Hazard er op geweldige wijze 4-1 van had gemaakt en de finale definitief in een beslissende plooi had gelegd. De Ivoriaanse spits was een van de redenen waarom Hazard in 2012 voor Chelsea koos, nadat Drogba zelf de telefoon nam om Hazard te overtuigen. De rest is geschiedenis: Hazard liet de twee Manchesters, Tottenham en Arsenal -allen ook geïnteresseerd- links liggen en koos voor de Blues van Abramovich. Zeven jaar later zwaait Eden Stamford Bridge uit met twee Premier League-medailles, twee keer de Europa League, een FA Cup en een League Cup. En met een afscheidsmatch om U tegen te zeggen. Dat kon zelfs Drogba moeilijk vatten. Real Madrid wrijft zich in de handen.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Robert Struyven

  Mjah, met 2 verdedigers en ne keeper gaan we Vlaanderen niet belachelijk maken op een groot kampioenschap, als we daar al geraken. #TousEnsemble zegt genoeg. Bovendien: die 2 verdedigers en die keeper: wa is daar nog Vlaams aan? Ze shotten allemaal in't buitenland hé. ;-)

 • Jan Rottiers

  Vlaanderen kan zonder Hazard ook voetballen.

 • Norbert Deploige

  Ja, als ze hem maar niet gaan pluimen. Fantastisch voetballer en mens. Dat Onkelinx daar over opschept in de krant.

 • Alex Millian

  Helaas is hij binnenkort speler van Wallonië en niet van België/Vlaanderen