Dries Mertens zorgt voor gegiechel in perszaal na conversatie met journaliste: "Ook leuk om jou terug te zien"

.
rv .
Dries Mertens speelt morgen met Napoli een levensbelangrijke wedstrijd in De Kuip in Rotterdam. De Italianen moeten winnen om een kans op Champions League-overwintering te behouden, maar dat was er deze namiddag, tijdens de persconferentie in aanloop naar het treffen met Feyenoord, niet echt aan te merken. 

Het was een ontspannen Mertens die op de persconferentie verscheen en dat mocht FOX Sports-journaliste Aletha Leidelmeijer ondervinden. "Het is ook leuk om jou terug te zien", aldus Mertens, nadat de verslaggeefster een soortgelijk bloemetje richting Mertens had geworpen. Er weerklonk meteen wat gegiechel in de perszaal na de boodschap van het speerpunt van Napoli, waarna hij onder meer vertelde dat zijn familie de wedstrijd in De Kuip zal volgen.

Mertens heeft als voetballer een verleden in Nederland. Hij voetbalde er voor AGOVV, Utrecht en PSV. Als speler van PSV speelde Mertens in april 2013 zijn laatste wedstrijd in De Kuip. Door een botsing met doelman Remko Pasveer in de bekerfinale verloor hij twee tanden."Als ik weer twee tanden verlies en Napoli wint, dan heb ik het ervoor over", grapte Mertens.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Hakim Hakim

    @Danny Meulders. Fout. Hij werd tijdens de 2 laatste matchen door Roberto Martinez geselecteerd en dit wil ook al wat zeggen.

  • danny meulders

    is aan een geweldige voetbal loopbaan bezig , er zijn nog Niet veel Belgen die hem dat hebben voor gedaan in Italie , er is er zo momenteel nog 1 Goed bezig ( al 3 seizoenen echter in Rome ) deze zal echter Niet mee gaan met de Rode duivels naar WK Rusland , hij past Niet in het plaatje van de trainer.

  • Roger Deprez

    Is nu éénmaal Dries vriendelijk voor iedereen en zo hoort het.