Zwak Valencia komt goed weg in Zwitserland, met dank aan Michy Batshuayi

EPA
BSC Young Boys
YOU
BSC Young Boys YOU
1
1
Valencia CF VAL
VAL
Valencia CF
Valencia is op bezoek bij Young Boys Bern niet verder gekomen dan een 1-1-gelijkspel. De Spanjaarden openden de score met dank aan Michy Batshuayi. In een zwakke tweede helft zorgde Bern ei zo na voor een stunt. 

In de schaduw van Manchester United-Juventus mocht Michy Batshuayi met Valencia naar Zwitserland trekken. De Rode Duivel stond bij de Spanjaarden in de basis tegen Young Boys Bern en beschaamde het vertrouwen niet. Onze landgenoot speelde een nuttige wedstrijd en zorgde halverwege de eerste helft na een foutje in de thuisverdediging voor het openingsdoelpunt. Knap hoe ‘Batsman’ de doelman omspeelde. Vieren deed hij in de stijl van Connor McGregor. Valencia leek op weg naar een simpele overwinning.

Tot de tweede helft zou komen. Batshuayi en de zijnen kregen in Zwitserland geen poot aan de grond meer. Niet dat Bern zo oogverblindend voetbalde, maar kansen afdwingen lukte plots niet meer. Op de koop toe schoot Dani Parejo de thuisploeg te hulp met een onbesuisde penaltyfout. Hoarau koos het hoekje uit en liet Neto ter plaatse: 1-1. 

Geen wake-up voor Valencia, want het was zelfs nog Young Boys Bern die dicht bij de zege kwam. Een late kopbal landde op de paal. Een troosteloze puntendeling dus, waarmee geen van beide ploegen echt opschiet. Voor Bern is de nul nu wel weg. Valencia heeft 2 punten.

EPA
AFP
AFP1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Christiaan Goethals

    Den Bats is zeker niet zo goed als den Rom in afwerking, laat dat duidelijk zijn.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00