Welkom terug op Old Trafford, Di Maria! Kapitein Man United ontsnapt miraculeus aan tweede gele kaart

rv

Geluk voor Manchester United even voor de pauze. Ashley Young, kapitein van de ‘Red Devils’ en al met geel achter de naam, pakte uit met een schoudercharge waar ze zelfs in de National Football League (NFL) jaloers op zouden zijn. Slachtoffer was Angel Di Maria, ex-speler van Man United. De Argentijn smakte keihard tegen een ijzeren omheining en pakte in zijn val ook een steward mee. De spelers van PSG schreeuwden om een tweede gele kaart, maar de Italiaanse ref Daniele Orsato hield de kaart op zak. Di Maria had enkele minuten nodig om van de val te bekomen, maar kon wel weer verder en trapte snel na de pauze de corner waarop Kimpembe de 0-1 maakte. En had ook rond het uur een knappe assist in huis voor de 0-2 van Mbappé. Toch nog de onverwachte matchwinnaar. “Een totaal onnodig risico dat Young hier nam”, aldus analist Geert De Vlieger op Vier. “Er is ook weinig discussie mogelijk: je ziet hem echt de arm gebruiken. Heel onverstandig van de kapitein, je zal zo maar met z’n tienen te staan komen.”

rv
Photo News
AFP1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jakke Troost

    De duw komt van opzij en toch loopt Di Maria nog rechtdoor op de dranghekken. Goeie voetballer maar hopelijk niet teveel in de leer gegaan bij Neymar.