Exclusief voor abonnees

Waarom PSG er in Europa niet in slaagt potten te breken

FC De Poenpakkers

Photo News
Trofeeën zijn niet te koop. N’est-ce pas, PSG? José Barroso, journalist bij ‘L’Equipe’, legt de vinger op de wonde. “Spelers komen naar Parijs om snel en veel geld te pakken.”

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rudy Claes

  Omdat ze woensdag bestolen zijn geweest door de Var !!!

 • christophe laporte

  Hautain tot en met. Real Madrid krijgt een wafel van jewelste...en toch hadden ze in Parijs de waarschuwing niet begrepen. Cavani mocht 90 minuten op de bank zitten. Je kan u sterren ook van het veld als het 3-0 staat. Niet ze inbrengen als het kalf verdronken is.

 • Johan Meulenbergs

  Gelukkig maar dat men niet alles kan kopen .. de spelers van PSG zijn net verwende kleuters, kunnen/willen zich bijna niet meer moe maken en dan is dit het resultaat.

 • Johan Billiet

  Komt daarboven op dat Duitse trainers (oa. ook Klopp) niet zelden ertoe neigen ook Duitse spelers binnenhalen die niet helemaal het gewenste niveau hebben (bv. Draxler, Kehrer, Karius) gewoon omdat ze Duitser zijn...

 • Mario Van Holle

  Elke week winnen zonder inspanning te moeten leveren maakt spelers lui...giga contracten geven spelers teveel zekerheid en stillen hun honger om harder en beter te worden...deze factoren nekken ploegen als psg en ik geniet ervan want ze hebben geen ziel enkel poen ...United dat is passie ...zag je al die oud spelers awel dat spreelt volumes over wat United voor staat !