Vormer: “Met Kiev hebben we het moeilijkste achter de rug” - Vanaken: “Op de juiste momenten geprikt”

“We begonnen heel matig, we kwamen terecht op achterstand”, analyseert Ruud Vormer de knotsgekke partij tegen Dinamo Kiev. “Dat was toch wel een domper, want we wilden de eerste twintig minuten overleven. Na die tegengoal probeer je elkaar op te peppen. Dat hebben we goed gedaan, want we scoorden uiteindelijk drie keer en er zat zelf nog meer in.” En nu tegen Linz voor de jackpot. “Moet zeker kunnen. We hebben de moeilijkste gehad, we hadden het hier wel over Kiev hé.” 

Vormer.
BELGA Vormer.

Vanaken: “Geprikt op de juiste momenten”

“Het was een slopende match, echt warm”, zei Hans Vanaken na de match. “We begonnen niet goed met die tegengoal, maar langs de andere kans wisten wij dat we een goaltje moesten maken. Die 1-1 vijf minuten voor rust was het ideale moment. We krijgen dan weer een snelle tegengoal, maar nadien namen we de match onder controle en prikten we op de juiste momenten. Dat was de sleutel vandaag.”

Clement: “Mentale weerbaarheid enorm goed”
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • caes jean-pierre

  Opgepast nu, uwe grootste tegenstander zou onderschatting kunnen zijn.

 • Jan Boden

  De eerstvolgende wedstrijd is altijd de moeilijkste, tegen ASK Linz dus.

 • jammy cappon

  Ruud, ik zou het vel van de beer niet verkopen vooraleer hij geschoten is. Bluvn goan!

 • frank veus

  Goed gelachen , het moeilijkste hebben we gehad . Nu begint het pas . Of denk je dat Linz zomaar een ploegje is om mee te lachen dan denk ik dat het snel voorbij zal zijn . Denk wel dat Brugge kan doorgaan maar zal niet makkelijk zijn .

 • Kurt De coninck

  Het was máár kiev hoor beste Vormer,subtop op hun best,linz zou voor dit brugge een makkie moeten zijn. Goed voor het Belgisch voetbal