Vázquez: "Mijn laatste match hier? Nee hoor"

PHOTO_NEWS
Met een duidelijke 0-4 nederlaag verliet Club Brugge vandaag het kampioenenbal. Victor Vázquez werd in de tweede helft naar de kant gehaald en speelde mogelijk zijn laatste match in het shirt van blauw-zwart. Al denkt de Spanjaard daar anders over. "Ik ben blij in Brugge", aldus Vázquez.

"We zijn erg teleurgesteld", liet Vázquez weten vlak na de aftrap. "Manchester United was gewoon beter, scherper. Ze versierden een pak kansen. Maar we moeten trots zijn, we hebben toch de laatste voorronde van de Champions League bereikt. Nu moeten we vol voor de titel gaan."

Maar zien we Vázquez nog terug in het shirt van Club Brugge? De geruchtenmolen blijft draaien, maar zelf ontkent hij een nakende transfer. "Of dit mijn laatste match hier was? Nee hoor. Ik ben tevreden hier en er is gewoon niets concreet. Dus moet ik wel blijven", lachte Vázquez.

Vanaken: "Zitten in een periode waarin alles tegenzit"

Hans Vanaken begon op de bank tegen Manchester United, maar was bij zijn invalbeurt wel dicht bij de eerredder voor Club Brugge. Zijn poging spatte uiteen op de lat. "We zitten in een periode waarin alles tegenzit. Zulke ballen gaan er dan net niet in via de onderkant van de lat. Het is gewoon wachten op mijn eerste goal, dan zal het wel loslopen."

"Vooraan probeerden we het iets te veel te forceren, waardoor er enorm veel ruimte lag. Een topclub straft zoiets af", was Vanaken eerlijk.