Exclusief voor abonnees

Vandaag start ‘Final 8’ van de Champions League, Aad de Mos wikt en weegt acht kanshebbers: “Defensie van Man City is gewoon te zwak”

Wie van deze sterren pronkt op 23 augustus met de Champions League-trofee?
HLN Wie van deze sterren pronkt op 23 augustus met de Champions League-trofee?
Nooit was de strijd zó intens. In een uniek opzet strijden acht clubs straks om de Champions League. Analist Aad de Mos rangschikt de ‘Final Eight’ en fileert ze op geheel eigen wijze.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Frank Vanderstappen

  Blijkbaar enkel te zien via een betaald Proximus abonnement. Nergens meer op de gewone zenders...

 • Lucie Vervaeke

  Aad de Mos. Uitstekend analyst. Mag dus spreken. Zijn analyses veelal correct.

 • Carlos Simonis

  Defensie van Barcelona ook, waarom, omdat ze aanvallend spelen. Veel man voor de bal. Nemen altijd risico's, dat is ook waar het publiek voor betaald. En op een toernooi wint niet altijd het beste of duurste team. Geluk en vorm van de dag is heel bepalend op dat niveau.

 • Dirk Tuymans

  Aas de Mos zal het is zeggen. Dat ze Messi zijn doelpunt goedkeuren wat normaal was was het 4-0 voor barca na 45 minuten..Napoli kansen gehad..Ja 1, en dan stampt Dries M nog naast den bal.

 • Johan Verstraeten

  Tja, als Aad De Mos het zegt... Na 1990 als trainer niets meer verwezenlijkt, maar nu de man met de kennis in pacht...