Ga naar de mobiele website
^ Top

Van Holsbeeck: "Niet vergeten dat Mourinho ons is komen feliciteren met onze manier van spelen"

PHOTO NEWS/Belga
Herman Van Holsbeeck trekt vanavond met Anderlecht naar de Allianz Arena van Bayern München voor de eerste speeldag van de Champions League. De manager van de Belgische recordkampioen werd naar aanleiding daarvan geïnterviewd door Sport/voetbalmagazine en er kwamen enkele heikele punten ter sprake. 'HVH' had het onder meer over de manier van voetballen van paars-wit onder René Weiler én de transfer van Mile Svilar.

"Elke trainer heeft zijn eigen visie over voetbal. Maar iedereen moet zich bewust zijn dat het spel evolueert", zegt Van Holsbeeck in Sport/voetbalmagazine. "Het voetbal van Weiler heeft ons tot in de kwartfinales van de Europa League gebracht... Ik ben niet vergeten dat José Mourinho ons na de match op Old Trafford in de kleedkamer is komen feliciteren met onze manier van spelen."

Photo News
BELGA

"Svilar? Een ket van 17 hoort zo niet te praten"

Ook de opvallende transfer van doelman Mile Svilar werd aangehaald. Van Holsbeeck noemt de 2,5 miljoen euro die Anderlecht ving voor de 17-jarige doelman "geen fout bedrag". "Tijdens een gesprek in mijn bureau heeft Weiler hem dus voorgesteld om een seizoen ervaring op te doen bij Waasland-Beveren en twee keer per week op Neerpede te blijven trainen", doet Van Holsbeeck het verhaal.

"Weiler had nog maar net de deur dichtgetrokken en Svilar begon meteen te mekkeren. 'Ik naar Waasland-Beveren? Wat denkt die kerel wel? Als het zo zit kom ik niet meer.' Ik had hem bijna bij de keel gegrepen. Een ket van 17 jaar hoort niet zo te praten over zijn trainer."

Photo News
Meer over1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Curd Wuestenberg

    Proficiat! Moet je nu een ballon hebben, VHB?

Gesponsord

Meld een bug