Van Holsbeeck: "Club Brugge is op dit moment de beste ploeg van het land, maar wij willen laten zien dat wíj de grootste zijn"

Van Holsbeeck zag met lede ogen aan hoe Anderlecht onderuit ging tegen PSG.
Photo News Van Holsbeeck zag met lede ogen aan hoe Anderlecht onderuit ging tegen PSG.
Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck toonde zich vanochtend strijdvaardig na de 5-0-pandoering op PSG. Hij meent dat paars-wit zondag in de topper tegen Club zal opstaan.

"De meesten zullen afgelopen nacht niet goed geslapen hebben", opende Van Holsbeeck zijn interview op het perron in Parijs. "We hebben een tik gekregen, vooral door de manier waarop de nederlaag tot stand kwam, maar anderzijds moet je realistisch zijn: dit PSG is een ploeg die van een andere planeet komt. Het positieve is dat we zondag al een topmatch in onze eigen competitie spelen. Tegen Club zullen we ons eergevoel laten spreken. We willen revanche nemen voor dit verlies."

"Club Brugge is op dit moment de beste ploeg van het land", vervolgde Van Holsbeeck. "Maar wij willen laten zien dat wíj de grootste van het land zijn. Ik voel dat die wil aanwezig is bij het bestuur, de spelers en de staf. Ik ben ervan overtuigd dat we er zullen staan."

Zondag is het de topper Anderlecht - Club Brugge.
Photo News Zondag is het de topper Anderlecht - Club Brugge.71 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Peeters Wendy

  Psg is niet van een andere planeet, het niveau van anderlecht is de laatste jaren zo achteruit gegaan dat het nu zo lijkt dat zij buitenaards zijn. Heb je alleen aan jullie zelf te danken. Bij constant zou het nooit zo ver gekomen zijn.

 • alain leynaert

  Herman zo in je broek doen voor dat sukkel ploegje uit Brugge en dat voor de grootste ploeg van Belgie op papier toch hoeveel ga nu betalen om te winnen.

 • Henri Hendrickx

  De grootste van wie of wat..belgië? Ja, daar moet je fier op zijn Van Hols, de franse gazetten liggen sinds dinsdag nog altijd in een kramp van 't lachten!

 • Peter Debrouwer

  Wedstrijd wordt gefloten door een anderlechtman, dus we moeten er weer geen tekeningske bij maken hé ! Benieuwd wat Teo en Harbaoui weer zullen mogen vooraleer er een kaart uit z’n zak komt. Aan de andere kant zal het weer de één na de andere zijn.

 • Michel Roman

  Hoogmoed komt voor de val.