Tenenkrullend interview na Man City - Lyon gaat viraal

rv

De opmerkelijkste uitslag op de eerste speeldag van de Champions League was ongetwijfeld Manchester City - Lyon: 1-2. Met in de hoofdrol Nabil Fekir, goed voor een goal en assist. De kapitein van de Fransen leek deze zomer voor 60 miljoen naar Liverpool te gaan (zelfs de persvoorstelling was al gepland) tot de 'Reds' na de medische controle twijfels hadden over de kwaliteit van een knieoperatie die Fekir in Frankrijk had ondergaan. De transfer werd in laatste instantie afgeblazen, maar gisteren pakte de Fransman (25) revanche op de Premier League - al kon hij dat door gebrekkig Engels niet echt duidelijk maken. Geïnterviewd door ex-voetballer Jan Åge Fjørtoft voor het Noorse Viasport, zei hij "I want prove I’m good player", waarna hij ook gevraagd werd zijn geweldige goal te beschrijven: "I récupe the ball and Memphis give me a good pass. After, I shoot and I score."
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • René Schoeters

  Wanneer een Fransman eerlijk is dan zegt hij altijd dat ze alleen maar Frans kennen en dat vinden ze heel dom van zichzelf!

 • Danny Quaeyhaegens

  Verhofstadt al eens gehoord na eeuwen Europese politiek?

 • marcus bastiaensens

  Niets fout mee... een taal is een communicatiemiddel...

 • guilbert vannimmen

  Nagels met koppen Bert Verhaegen.

 • mark didden

  Groot gelijk Bert verhaegen

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00