Ga naar de mobiele website
^ Top

Staat 'Scarface' woensdag alweer in goal Manchester City in de Kuip?

twitter City_Watch

Het was waarschijnlijk het beeld van het weekend in de Premier League. Ederson, keeper van Manchester City, die op bijzonder akelige wijze geveld werd door een hoge trap van Sadio Mané. De aanvaller van Liverpool deed het duidelijk niet met opzet, maar kreeg wel de rode kaart gepresenteerd en drie speeldagen schorsing. Een voorstel waartegen Liverpool in beroep is gegaan.

Na acht minuten oplapwerk op het veld, werd de Braziliaan verder behandeld in het medische centrum van de 'Citizens' waar als bij wonder geen breuken werden vastgesteld. Maar dat de schade niet min is, toont deze foto die vandaag opduikt van de doelman. Vele hechtingen en blauwe plekken, maar niettemin reist 'Scarface' Ederson mee af naar Rotterdam, waar de ploeg van De Bruyne en Kompany woensdag Feyenoord partij geeft in de Champions League.

"Ik ben in orde, alleen de schrik was groot", liet Ederson weten. Ederson stond vandaag ook alweer op het trainingsveld. Met een voetbalhelm, geïntroduceerd door Petr Cech, beschermde hij zijn gezicht.

Photo News
EPA
Meer over2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Georges Vande Velde

    Doelmannen moeten veel harder optreden bij een "wilde" aanvaller. Destijds bij Birger Jensen of Preudhomme was het risico groot voor een "wilde" aanvaller om in de kliniek te belanden. Vroeger was het bij doelmannen knie of voet vooruit als bescherming!

  • John Klop

    En dan zijn er sommigen die zeggen dat Mané geen rode kaart verdiende .....

Gesponsord

Meld een bug