Spurs vegen Rode Ster met forfaitcijfers van het veld en springen naar tweede plaats

Photo News
Tottenham Hotspur
TOT
Tottenham Hotspur TOT
5
0
Rode Ster Belgrado ROD
ROD
Rode Ster Belgrado

Tottenham heeft de schandelijke thuisnederlaag tegen Bayern München (2-7) met een klinkende zege van zich afgespeeld. De Spurs lieten geen spaander heel van een zwak Rode Ster, dat met forfaitcijfers het vliegtuig naar Belgrado opstapt. Met goals van Kane en Son (2) hadden de Londenaars voor rust hun schaapjes al op het droge. Na de pauze dikten Lamela en opnieuw Kane aan tot 5-0. Jan Vertonghen stond in de basis, Toby Alderweireld haalde het wedstrijdblad niet.

In dezelfde groep moest Bayern München zwoegen op het veld van Olympiakos. El Arabi bracht de Grieken op voorsprong, Lewandowski maakte nog voor rust gelijk. De Poolse prijsschutter bracht Bayern in de tweede helft ook op voorsprong, Tolisso diepte de score uit tot 1-3. De aansluitingstreffer van Guilherme gaf de thuisploeg nieuwe hoop, maar verder geraakte Olympiakos niet meer. Bayern blijft leider met negen punten, Tottenham klimt naar de tweede plaats met vier punten. Rode Ster telt er drie, Olympiakos één.

REUTERS
AP
APReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.