Speelt Origi finale Champions League? “Hoop op veel speelminuten”

Divock Origi leeft toe naar zijn eerste Champions League-finale, zaterdag tegen Tottenham. Origi’s concurrent in de spits bij Liverpool, Roberto Firmino, trainde vandaag alleen, maar zou wel gewoon fit geraken volgens trainer Jürgen Klopp. “Ik hoop op veel speelminuten”, zegt Origi desondanks aan VTM NIEUWS. 

Dat Liverpool in de finale van de Champions League staat, heeft het voor een groot deel te danken aan Origi. Die speelde een zeer sterke halve finale en zorgde met twee doelpunten op Anfield voor een straffe stunt tegen FC Barcelona. Toch heeft onze landgenoot een sterke concurrent in de spits: Roberto Firmino. De Braziliaan trainde vandaag apart en er werd even gevreesd voor zijn paraatheid, maar niet door Reds-trainer Jürgen Klopp. De Duitser gaf op zijn persconferentie aan dat zijn spits morgen mogelijk alweer voluit zal trainen. 

“Als speler is het heel moeilijk om iets te verwachten, maar je hoopt er natuurlijk op”, zegt Origi aan VTM NIEUWS. “Je hoopt op veel speelminuten.”

Divock Origi.
VTM NIEUWS Divock Origi.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jos Vangeel

    Ik hoop dat Origi mag beginnen . Hij zou het verdienen na de topmatch tegen Barcelona

  • Christiaan Goethals

    Origi is geen spits, hij is een flankspeler, laat dat duidelijk zijn.