Serieuze stunt in Belgrado: Liverpool met 2-0 onderuit op veld van Rode Ster

AP
Rode Ster Belgrado
ROD
Rode Ster Belgrado ROD
2
0
Liverpool LIV
LIV
Liverpool
Rode Ster heeft in eigen huis voor een stunt gezorgd tegen Liverpool. Het werd 2-0 in Belgrado. Milan Pavkov tekende in de eerste helft voor beide treffers. Voor de Serviërs was het de eerste zege in de groepsfase.

Liverpool kon vanavond een gouden zaak doen in Groep C. Mits een nieuwe zege waren ‘The Reds’ zo goed als zeker van de volgende ronde in de Champions League. Maar die driepunter kwam er niet. Integendeel. Rode Ster klom halverwege de eerste helft op voorsprong dankzij een rake kopbal van Milan Pavkov. Niet veel later scoorde die laatste opnieuw. Een knap afstandsschot.

De bezoekers probeerden na rust het tij te keren, maar Mo Salah en co konden geen doelpunten meer forceren. Ook Divock Origi niet. Onze landgenoot viel ruim tien minuten voor affluiten in. Eindstand: 2-0. Serieuze verrassing in Belgrado. 

AP
Action images via Reuters
AFP
AFP
EPA
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.