Scorende Meunier: "Doelpunt was kers op de taart”

EPA
Thomas Meunier won gisteravond met Paris Saint-Germain op de eerste speeldag in de Champions League met 3-0 van Real Madrid. De Rode Duivel pikte in de slotfase zijn doelpunt mee in de ruime zege. "Dat was de kers op de taart", reageerde hij.

"Het was een heel sterk PSG vandaag, ondanks de afwezigheid van enkele sterkhouders", vertelde Meunier. "Sarabia en Di María leverden geweldig werk. Al kan ik heel de ploeg opsommen. We speelden met een echt blok en kregen heel wat kansen. Onze trainer Thomas Tuchel heeft deze week de nadruk gelegd op het tactische, dat heeft geloond."

"Voor mijn goal moet ik vooral Bernat danken, die heel altruïstisch was", vervolgde de Belg. "Hij had zelf kunnen besluiten, maar deed het niet. Ik wil hem feliciteren voor die knappe assist." 

EPA7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Voor een keer mag die meedoen met psg ......! De Fransen waren te sterk voor deze zwakke real Madrid ... Hazard nauwelijks gezien en Courtois was ook zwak ...!

 • Steven van Soom

  Beste voetbal of allesinds het leukste voetbal in de champignons league kwam van PSG, Clement peis dat uw droom van een stunt niet tegen dit PSG zal zijn,in tegendeel ,het zal 0-5 zijn net zoals Anderlecht jaren geleden.

 • eduard janssens

  Brugge is verwittigd , het zouden er eens meer dan 4 kunnen worden die ze in hun korf krijgen .

 • Marc Fonteyn

  Mooi zo. Scoren tegen Real is top.

 • Steven Moreels

  scoren tegen Real, wie droomt daar nu niet van, chapeau