Saul en Griezmann bezorgen Atlético de zege tegen Dortmund en Witsel, derde plaats lijkt daardoor het hoogst haalbare voor Club Brugge

AP
De derde plaats lijkt het hoogst haalbare te worden voor Club Brugge in groep A van de Champions League. Atlético won vanavond in de groep van blauw-zwart op eigen veld immers met 2-0 tegen Borussia Dortmund na goals van Saul Niguez (33') en Antoine Griezmann (80'). De Spanjaarden benen de Duitsers daardoor bij op de eerste plaats. Atlético en Dortmund hebben na vier speeldagen elk 9 punten op de tellers staan. Club heeft vijf punten minder op de teller staan en met nog amper twee matchen voor de boeg, lijkt die achterstand dus net te groot. Bij Dortmund speelde Rode Duivel Axel Witsel de hele match.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • didier de coster

  familie lans ; marina en gert lans ; stel u voor dat het u buren zijn . COBW

 • didier de coster

  hé leuk zeg , de tekst van marina lans en gert lans zijn op vele artikels dezellfde, broer en zus , jawadde , plezante tafel ; cobw

 • Roos Desreveaux

  club probeer nog paar puntjes te vergaren en jullie campagne is volledig geslaagd, ik ga niet akkoord met wat marina/geert lans=1persoon)! allemaal uitkraamt.ongelofelijk is dat een voetballiefhebber, nee een voetbalhater.

 • Marina lans

  Ja als het niét kan tegen een ploeg die speelt met zijn 4de doelman, 12 gekwetste basisspelers, de slechtste start in 64 jaar, verschillende 17jarig , een penalty tegen krijgt die er géén was én je kan dan nog niet winnen dan is dat zéér bedenkelijk ! Vanaken werd er enkele keren gewoon afgelopen door Thielemans ,zéér gênant ! Sterren die schitteren ? Géén enkele gezien ! Zéér subjectief verslag !!!

 • didier de coster

  komaan boeren , goe gedaan en probeer aagent eens te evenaren in de CL van enkele jaren geleden , succes ; aagentfan