Salah met twee goals held van de avond voor Liverpool, dat moeizaam wint van Salzburg

Photo News
Straffe match op Anfield. Liverpool kwam al snel 3-0 voor, maar Salzburg vocht terug en lukte een comeback. Salah bezorgde ‘The Reds’ de zege met twee treffers.

Na een halfuur leek de wedstrijd helemaal voorbij. Liverpool heerste en speelde Salzburg weg. Mané tekende voor de openingsgoal op aangeven van Firmino. Vijftien minuten later zette Robertson ‘The Reds’ op een dubbele voorsprong en ook Salah pikte al snel zijn doelpuntje mee: 3-0. Wedstrijd voorbij? Allesbehalve.

Hwang Hee-Chan zorgde er met een knappe volley voor dat Salzburg nog niet uitgeteld was bij rust. En na de pauze maakten Minamino en Haaland een ongelooflijke comeback compleet. De Oostenrijkers gingen uit hun dak op Anfield.

Maar het mocht niet zijn voor de ploeg die RC Genk twee weken geleden met gemak versloeg. De onvermijdelijke Salah sloeg weer toe en schoot zijn tweede treffer van de avond tegen de netten. Liverpool pakt zo zijn eerste driepunter in de Champions League dit seizoen.

EPA
AP
Photo News1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • eric debanne

    Amaai sterk van Salzburg ...!