Ronaldo trakteert vrienden bij winst CL op auto

Cristiano Ronaldo bereidt zich in Lissabon voor op de Champions League-finale tegen Atlético.
GETTY Cristiano Ronaldo bereidt zich in Lissabon voor op de Champions League-finale tegen Atlético.
Bijna een miljoen euro krijgen de spelers van Real Madrid bij winst van de Champions League als bonus op hun bankrekening gestort. Sterspeler Ronaldo zou het geld echter niet willen hebben. Voor de Portugees is het winnen van de cup belangrijker dan de bonus, stelt een goede vriend van de aanvaller. "Het geld geeft hij weg."

De bron vertelt tegenover The Sun een anekdote uit het Madrileense kamp. "Ronaldo gaf tegenover een aantal fysio's van de club aan dat het winnen van de Champions League voor hem belangrijker was dan geld. Een van de heren antwoordde gevat dat hij het geld dan maar beter aan hun kon geven."

Ronaldo leek dat geen gek idee te vinden. "Hij stemde in met de deal, en beloofde alle fysio's en andere leden van de technische staf op een auto te trakteren. Het geld dat overblijft stort hij aan een goed doel."

Real Madrid kan als eerste club ter wereld vanavond voor de tiende keer de Champions League winnen. De Koninklijke moet daarvoor wel afrekenen met stadgenoot en Spaans kampioen Atlético. Aftrap is om 20.45 uur.

EPA
EPA
GETTY
EPA


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00