Opdoffer voor Club Brugge: blauw-zwart mist ook Danjuma tegen Monaco

Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld.
REUTERS Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld.

Pech voor Club Brugge in aanloop naar het Champions League-treffen met AS Monaco van morgenavond. Blauw-zwart moet naast Jelle Vossen (knieblessure) ook seizoensrevelatie Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld missen tegen de Franse topclub. Danjuma sukkelt met de enkel en liet zich ook afgelopen weekend tegen Waasland-Beveren al vervangen. Danjuma scoorde eerder in deze Champions League-campagne nog op fraaie wijze tegen Atlético Madrid, maar dat kunststukje zal de Nederlandse international tegen AS Monaco dus niet kunnen herhalen.

De selectie:

Doelmannen: Letica, Horvath en Gabriël

Verdedigers: Denswil, Decarli, Poulain, Mitrovic, Mechele en Mata

Middenvelders: Nakamba, Amrabat, Rits, Vormer, Vanaken en Schrijvers

Aanvallers: Diatta, Vlietinck, Dennis, Openda, Wesley, Rezaei
20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • gert lans

  Thuis tegen een zwaar gehavende ploeg dat zonder zijn vedette speelde én met een keeper van het b-elftal is écht géén prestatie om fier op te zijn !!! Een landgenoot uitfluiten , kloppen voor een crimineel, reageren onder iemand anders zijn naam ... dit kan je allemaal in clubke vinden lager kan je écht niet meer vallen !!!

 • Freddie Heremans

  @Christiaan Goethals, ofwel bent u ziende blind ofwel te kwader trouw. Ik schat - in alle eerlijkheid - het aandeel haatpostings in de Reacties naar Club Brugge toe op 90 %. En dat is al jaren zo.Van tijd tot tijd lees je eens een uithaal naar RSCA toe. Hoeveel namen van de quasi-beroepshaters die Club Brugge hier en elders op sociale media voortdurend uitschelden en beledigen met smerige insinuaties, moet ik je opsommen ? 30 ? De kampioen onder hen noemt Lans.

 • Jan Boden

  In de selectie zie ik toch nog 6 aanvallers staan, dus wat is het probleem ? De spits van Monaco is ook gekwetst.

 • DANNY DE CLERCK

  En daar is Lans weer ! Zou alleen mogen getolereerd worden als hij kan bewijzen dat hij minder dan 12jaar is én "geretardeerd" .

 • rob jamers

  Monaco zal zeker winnen

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00