Exclusief voor abonnees

Onze huisanalist Degryse: “Ik twijfel er niet aan dat we met twee clubs de Champions League instappen”

.
AP .
Ook onze huisanalist Marc Degryse keek gisteren aandachtig naar de zenuwslopende match van Club Brugge in Kiev. “Ze zijn voor het eerst getest geweest... en goed was het niet”, stelt Degryse. “Maar met deze groep en de kwaliteiten die er zijn, twijfel ik er niet aan dat we dit seizoen met twee clubs de poulefase van de Champions League instappen.” 

Niet klaar voor ­eerste test

“Waren het de omstandigheden? Club was niet bij de les en dat wordt op dit niveau afgestraft. Héél bizar, dat gebrek aan scherpte. Zowel in het begin van de eerste als de tweede helft, waar het na de tweede goal opnieuw schrikken was. Je hebt elkaar in de kleedkamer net opgepept, maar dat zag je niet terug op het veld. Kiev is geen wereldploeg: als je dan twee keer zo vroeg een doelpunt slikt... Hun moeizame start heeft bijna de hele eerste helft geduurd. Club mocht van geluk spreken dat Deli het geloof terugbracht en de match even deed kantelen.”

Je hebt 26% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
37 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • B-art V-an Der Auwera

  Idd Kiev word hier duidelijk onderschat kijk naar hun transfers dit Kiev wint in België tegen elke ploeg geloof mij

 • Allard Emile

  danny buyse, exact, 2 jaar zonder titel maar dat is niks in vergelijking met de 11 jaren die Brugge heeft moeten wachten en de 25 van Standard ! So long boy…..

 • danny buyse

  @Carina Stulens, toch is er iets wat ik niet begrijp omdat het mekaar tegen spreekt. Veel supporters die niks met Club te maken hebben zeggen dat Club de meest gehate ploeg is en u komt vertellen dat de media, analisten, arbiters en journalisten Club steunen en ten opzichte van andere ploegen bevoordelen. Het wordt tijd dat Anderlecht terug op niveau komt want de frustraties lopen op en dit al na 2 jaar geen titel.

 • FRANS VANISTERBECQ

  het vel en de beer weetjewel!

 • Carlos Simonis

  Lees veel afgunst hier. Ben blij dat club Brugge België weer op de kaart heeft gezet. Ben geen fan van geen enkele club, ben een liefhebber. Bezoek vaak grote wedstrijden in het buitenland. En wat Brugge hier gepresteerd heeft mogen wij Belgen best trots op zijn. Uiteindelijk telt alleen de winst in deze wedstrijden of men nu met 11 buitenlanders speelt of met 11 Belgen. Maar supporters zijn zelden objectief, en gunnen vaak andere clubs niets. Jammer, zo kan men nooit genieten van het voetbal.