Exclusief voor abonnees

Onze Club-watcher vraagt zich af hoeveel kansen je nodig hebt om te winnen: “Als dit maar niet zuur opbreekt”

Dennis mikte al snel een huizenhoge mogelijkheid over. Het begin van een gemist kansenrecital.
Photo News Dennis mikte al snel een huizenhoge mogelijkheid over. Het begin van een gemist kansenrecital.
Club toch! Hoeveel kansen heb je nodig om te winnen? Als dit gelijkspel hen straks in de strijd om plek drie maar niet zuur opbreekt...

Olympia liep met mondjesmaat leeg. Het was tien voor negen en je zag iedereen naar elkaar kijken. ‘Wat moeten we hiermee?’ De ene applaudisseerde – los van de efficiëntie kon je Club niets kwalijk nemen. De andere schudde het hoofd en zocht zo snel mogelijk de bar op – een pintje om de ontgoocheling te verzachten.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu29 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carlos Simonis

  Georges Vande Velde, de beste spelers spelen niet in Belgie, maar in het buitenland bij echte topclubs. Die zijn tegenwopordig niet te betalen voor Belgische en Nederlandse begrippen. Vroeger had je inderdaad grote spelers rondlopen in Belgie en Nederland. De spelers die jij opnoemt van vroeger zijn er niet rijk van geworden, dan een middelmatige speler wat er nu rondloopt. Als men tegenwoordig een bal recht kan trappen verdien je al minimaal een miljoen per jaar, dat was vroeger niet.

 • Dave Janssens

  Wanneer ik Mazzù (Genk) vandaag hoor zoeken en praten over redenen voor de pandoering zijn dat stuk voor stuk allemaal argumenten die bij andere coaches deel uitmaken van de preparatie. In Genk loopt men blijkbaar achter de feiten en geen betere plaats dan het terrein waar dit ook getoond werd. Naar de CL wandelen zonder te prepareren op de redenen die Mazzù zoekt is als naar de oorlog trekken zonder munitie.

 • Dave Janssens

  Rustig blijven voor doel, maar vastberaden. Je moet een bal tegen het net zien nog voor je hem trapt. Kwestie van concentratie, ingesteldheid en zelfvertrouwen.

 • Dave Janssens

  Deze watcher heeft het nochtans voorspelt. Ik zei dat wanneer ze meedogenlozer zouden worden voor doel en aan een hoger percentage afwerken, er in de CL wel iets te rapen valt en wat hebben we gezien? Club was baas, maar er werd geen progressie gemaakt in de afwerking. Het resultaat is dat waar je in formaten van de EL nog wedstrijden kan winnen, dit in de CL niet gebeurd en mogelijks duur betaald wordt. Men moet bij Club echt hameren op afwerking. Mentale preparatie vooral !

 • Sjonny Martero

  Brugge heeft geen spitsen. Overroepen spelers wel.