Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal ziet hoe Zidane Courtois mag bedanken: “En Hazard? Die kan het fysiek moeilijk bolwerken”

Onze chef voetbal over Hazard en co
HLN/Photonews Onze chef voetbal over Hazard en co
De Koninklijke meubels staan nog overeind. Dat is dankzij Thibaut Courtois, die met drie geweldige reddingen (voor even) de rust doet terugkeren in Madrid. Real sjokt met verpozingen van de ene crisis naar de andere. Ook Hazard kan zich maar niet doorzetten.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Verhelst

  Chef voetbal heeft volgens mij een andere wedstrijd gezien ......... de Kampioenen?!

 • Geert De Regge

  Inderdaad. Gisterenavond was Keygnaert op HLN niet et zien met zijn teksten / artikel toen zijn vriendjes uit brugge verloren met 0-5 en ja het had gerust 0-8 kunnen zijn. Maar vandaag gaat hij wel op de kap van Genk zitten. Alhoewel 3 goede kansen had bij 0-1. Ik dacht dat gisteren geen bal moest pakken van een brugse speler. Toch groot verschil dus.

 • Marc LInden

  een speler met flitsen tegen janneke en mieke is niet goed genoeg voor Real. anders zouden ze niet staan waar ze staan.beetje overgewicht kan bij beerschot maar niet in madrid. motoriek van de topgoalie is zwaar ontregeld, natuurlijk pak je af en toe wel eens goeie ballen, maar top is regelmatig dat niveau halen en dat doen onze nationale helden niet. showboys winnen geen prijzen

 • Romain Nolf

  Waarom altijd Hazard en Courtois door het slijk halen ? De pers in Spanje is zot , gelukkig stond Courtois in de goal of Real verloor , gans de ploeg speelt niet op niveau !

 • Peter Soenen

  Eden komt er wel, de soap van zijn transfer heeft gewoon veel te lang geduurd, Chelsea dat te veel geld wou en Real maar pingelen - daarna blessure - als ze hem blijven afvallen (wat niet gaat gebeuren) is Real Eden niet waard - mogelijkheden zat waar men hem wel zal respecteren, en wat dan met Courtois, je ziet hoe snel het kan keren ; talent blijft altijd boven drijven