Exclusief voor abonnees

Onze Chef Voetbal ziet hoe Real Madrid ópnieuw door het oog van de naald kruipt: "Houdini’s, zijn het"

AP
Koninklijk. Real Madrid staat voor het derde seizoen op rij in de finale — de vierde keer in vijf jaar. Achtereenvolgens PSG, Juventus en Bayern München geëlimineerd. Telkens door het oog van de naald gekropen. Houdini’s, zijn het. Ook zo gisteravond. Dit Real Madrid is er één voor de geschiedenis — in goede en kwade dagen.

Bayern zonder Boateng, Robben, ­Vidal en Javi Martínez, maar met een groot hart. Real zonder Isco en Carvajal, en zonder studiemateriaal. Dan krijg je een verhaal met een open einde.

De bezoekers mochten van minuut één doén wat ze wilden. Een centrale verdediger die infiltreerde? Niemand hield hem tegen. James die in de rug van de defensieve middenvelders dook? Doé maar, chico. Twee tegen één op de linkerflank van ­Bayern? Kein Problem.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • eduard janssens

    Moet dat maar eens nagaan dat Real telkens eerst uitspeelt dat begint toch op te vallen; en de arbitrage mee heeft schoonste voorbeeld was tegen PG.Hoe dikwijls Ronaldo een fopduik maakt en nooit geel krijgt en Ramos een vuile speler is en ook zelden geel krijgt .

  • Leon Mertens

    En dan zijn er nog mensen die geloven dat de scheids het goed doen ,in onze kompetitie is het hetzelfde deze mensen kunnen veel op het veld en het is in alle landen zo en de Var dat is een klucht zoalsdie Po !!

  • Rudy Vanden Broeck

    Ongelooflijk hoe deze ploeg door de arbitrage tot in de finale is gebracht