Exclusief voor abonnees

Onze Chef Voetbal ziet hoe Real Madrid ópnieuw door het oog van de naald kruipt: "Houdini’s, zijn het"

AP
Koninklijk. Real Madrid staat voor het derde seizoen op rij in de finale — de vierde keer in vijf jaar. Achtereenvolgens PSG, Juventus en Bayern München geëlimineerd. Telkens door het oog van de naald gekropen. Houdini’s, zijn het. Ook zo gisteravond. Dit Real Madrid is er één voor de geschiedenis — in goede en kwade dagen.

Bayern zonder Boateng, Robben, ­Vidal en Javi Martínez, maar met een groot hart. Real zonder Isco en Carvajal, en zonder studiemateriaal. Dan krijg je een verhaal met een open einde.

De bezoekers mochten van minuut één doén wat ze wilden. Een centrale verdediger die infiltreerde? Niemand hield hem tegen. James die in de rug van de defensieve middenvelders dook? Doé maar, chico. Twee tegen één op de linkerflank van ­Bayern? Kein Problem.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eduard janssens

  Moet dat maar eens nagaan dat Real telkens eerst uitspeelt dat begint toch op te vallen; en de arbitrage mee heeft schoonste voorbeeld was tegen PG.Hoe dikwijls Ronaldo een fopduik maakt en nooit geel krijgt en Ramos een vuile speler is en ook zelden geel krijgt .

 • Leon Mertens

  En dan zijn er nog mensen die geloven dat de scheids het goed doen ,in onze kompetitie is het hetzelfde deze mensen kunnen veel op het veld en het is in alle landen zo en de Var dat is een klucht zoalsdie Po !!

 • Rudy Vanden Broeck

  Ongelooflijk hoe deze ploeg door de arbitrage tot in de finale is gebracht