Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal ziet hoe Hazard mee verzuipt in ‘Titanic’ Real: “Club moet niet wanhopen”

REUTERS
Morituri te salutant. Real Madrid was een clochard in het Bois du Boulogne. PSG speelde met ‘De Koninklijke’. Eden Hazard verzoop mee. Club Brugge moet niet wanhopen op 1 oktober in Bernabéu - echt niet. 

Ach, Real Madrid. Zij kunnen nú al een streep trekken onder het seizoen – zij zullen niks winnen. Niet in Spanje en niet daarbuiten. Het spijt ons om steeds hetzelfde riedeltje te moeten afsteken. Dit is een spookelftal. De citroen is hélemaal uitgeperst, en de nieuw­komers, onder wie Eden Hazard, gaan mee tenonder.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • johan roelands

  Courtois weeral geflaterd

 • Ria Vanhoyland

  Dat was toch de Messias voor Real.

 • marc germeau

  Toegegeven, match niet gezien. Maar betreffende Hazard weten we dat Real jaren heeft geleund op het rendement van CR7. Hazard is een superspeler, maar CR7 is nog van een ander kaliber. De wonderjaren van Courtois zijn voorbij. Hoe dat komt weet ik niet, maar ook bij Neuer is dat zo. Maar zijn verdediging is ook een zeef (andere matchen wél gezien)

 • Marc Fonteyn

  Hoog tijd om Courtois bij de nationale ploeg te vervangen door Mignolet!

 • Gerard Akkermans

  Op en tegen je niveau spelen ziet er al heel anders uit! Hazard is een stilist maar zal nooit een ploeg kunnen dragen om op hoog niveau te acteren. Tja en Courtois, niet meer dan een gemiddelde doelman die hier in België erg wordt overroepen.