Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal ziet Courtois als ‘guardian angel’ van Real: “Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Het is Courtois”

Photo News
U wil écht geen finale in Brugge, meneer Zidane - het zou wel eens dik kunnen tegenvallen. Met in het achterhoofd dat Club Brugge eerder op de avond heel waarschijnlijk wint in Turkije, heeft Real Madrid maar één uitweg: zélf Parijs verslaan. Gelukkig staat Thibaut Courtois pal.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • marion vermoet

    Jongens,jongens toch waar halen jullie het vandaan een doodgewoon doelmannetje zoals zovele!! Blunders en mooie reddingen maar geen perfecte doelman voor deze tijd, kan gewoon niet mee voetballen, duur te lang voor hij plat ligt en één tegen één is hij te vaak de onderliggende partij!

  • Dave Janssens

    Het is hier toch ook altijd iets he. Of men breekt spelers/coryfeeën helemaal af of men gaat aan ophemeling doen die dusdanig is dat het niet gezond kán zijn. Beide voetjes op de grond houden is er niet meer bij. De bescheidenheid die ons ooit sierde ver te zoeken. Welkom in Nederlandstalig België anno 2020.