Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal Stephan Keygnaert ziet Club na “bokskamp tussen twee zwaargewichten” met kleine bonus naar Oekraïne trekken

BELGA
Goed, hoor. Club Brugge ­voetbalde stevig, in een ­wedstrijd die veel weg had van een bokskamp tussen twee zwaargewichten. Club beheerste de details en won op die manier. Het applaus na afloop was verdiend. Op naar Kiev.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • dirk claeys

  Het was te weinig, de onmacht zelfs van beide ploegen kwam boven, brugge geen middenveld, drie slakken. En kiev leep en doortrapte fouten, eigen aan deze competitie! Maar ook niets speciaal als ploeg!

 • Geert HERREMANS

  Stel dat Anderlecht in een wedstrijd tegen Brugge, speelt zoals FCB gisteren de tweede helft dan zou 'chef voetbal' termen boven halen zoals amechtig, triest, …. en terecht. Maar nu is dit ineens CL niveau... Geen enkele kans de tweede helft!! En dat tegen een ploeg die er duidelijk geen zin in had en zoiets had van 'we klaren de klus thuis wel'... Als je dan zo'n artikel schrijft dan moet je ofwel Brugge supporter zijn, door Brugge betaald worden of je artikels 'laten schrijven'.

 • Roger Forier

  Eeuhm......wie is dat tweede zwaargewicht Keygnaert ?

 • Dirk Tuymans

  Toch weer een penaltyke gekregen zeker...Hoe anders... Man man...! Hopelijk maakt Kiev er volgende week komaf mee en staan ze terug met de voetjes op de grond...! Te groot voor Belgie...dat ze de statistieken is erop na lezen.

 • Allard Emile

  Keygnaert had zeker water in zijn ogen! Weet hij wat zwaargewichten zijn in de CL ??? Laat ons zeggen dat het niveau ietsje hoger lag dan in de pintjesliga maar ook meer niet! Al vind ik dat gezien de omstandigheden een 2/1 uitslag ook had gekund !

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00