Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal over ‘Het wonder van Madrid’: “Ajax zette een prestatie neer die Johan Cruijff hierboven trots zal maken”

REUTERS
Ajax heeft een einde gemaakt aan de hegemonie van Real Madrid in Europa. Twitter denderde doorheen de partij: ‘Amazing Ajax’, ‘Unbelievable’. ‘Astonishing’. De superlatieven schieten tekort voor ‘Het wonder van Madrid’. Het trotse Real, dat vijf jaar lang alle Europese veldslagen domineerde, is verschrompeld tot een hoopje ellende.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Berry Colijn

  Carlos Simonis, je bent nog al weg van het woord Mickey Mouse competitie. Hoe heet de competitie dan in België, wat nog veel minder is dan de Mickey Mouse!!!! Misschien de juffrouw Mier competitie! !!!

 • eric debanne

  Zeker weten ... Ajax was groots ...! Real zonder Ronaldo is niet meer hetzelfde helaas ...

 • bart herbots

  Ajax heeft op bepaalde momenten ook heel wat meeval gehad, Real is dit jaar gewoon ondermaats

 • Jean Blanquart

  de doelman van real verbetert zich al jaren niet meer! staat vaak te ver voor z'n goal, howle moderne doelmannen dat vaa doen en niet inzien dat ze daardoorveel tegengoals slikken! blijf op uw lijn; de hoek verkleinen helpt niet als je daardoor minder reactietijd hebt!

 • Carlos Simonis

  Het elftal zal voor het komend seizoen weer leeg gekocht worden, en kan Ajax zoals altijd weer helemaal opnieuw beginnen. Dat heb je als in de Mickey Mouse competitie speelt, rijke buitenlandse clubs malen niet om de hoge transfer bedragen die in Nederland of België gevraagd worden