Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal na negen matige prestaties Hazard met Real: “Plus est en vous, Eden”

.
HLN/AFP .
Eden Hazard zit vanavond aan 10. Neen, geen goals – was het maar waar –, maar officiële wedstrijden voor Real Madrid. Het was tot dusver een heel mager beestje. Galatasaray is vanavond in ­Bernabéu. Plus est en vous, Eden. Er zit meer in je.

Het is nu ook in Madrid herfst. 14 graden nog, en een waterzonnetje. Zou Eden Hazard ­weten dat de winters in de hoofdstad bijzónder koud ­kunnen zijn?

November en december zullen alvast richtinggevend worden voor het verdere verloop van het seizoen van Real Madrid. Met daarbij nog drie duels in de Champions League – ze zullen er twee en misschien wel alle drie moéten winnen om Club Brugge en Galatasaray achter zich te houden –, en in de competitie onder meer de clásico ­tegen Barcelona op 18 december.

Als Hazard straks in de vrieskou zijn niveau van de voorbije ­wedstrijden niet optrekt... – mayhem.

De cijfers die dit verhaal begeleiden zijn op z’n zachtst gezegd niet vleiend voor Hazard. Een wereld van verschil met die van, bijvoorbeeld, Lionel Messi.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • frans ornelis

  het is eigenaarde hoe de pers hazard kleineerd i s het jaloersheid of geeft hij geen fooien om in de actualiteit zijn prestaties op te hemelen zoals zo velen

 • Floris Janssens

  Altijd gezegd,verkeerde aankoop ,verloren geld !!!

 • Willy OPDEBEECK

  Spelers en clubs worden steeds meer en meer tot op het bot gefileerd door analisten van allerlei slag. Heel triestige vaststelling dat zij denken de wijsheid in pacht te hebben.

 • André Van der Poorten

  Hij kan voetballen , als ie alleen op het veld staat ! Te licht voor Real !

 • marion vermoet

  Tegen Galatasaray.........even een analyse maken?