Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal na Genk-Liverpool: “Dit is voor niemand leuk”

.
HLN/Photo News .
Het is nooit een wedstrijd geweest. En dan voetbalde Liverpool niet eens in zesde versnelling. Af en toe eens optrekken. Racing Genk hapte naar adem, zoals Club Brugge naar adem hapte eenmaal Mbappé op het veld stond. De wet van de sterkste.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu26 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Freddie Heremans

  Paul VDB, Club Brugge heeft alleen tweederangsvoetballers ??? Toe maar, weet je dat Diatta bv. als beste Afrikaanse jonge speler, moeiteloos bij Europese topclubs zou schitteren ? Als je de lijn van je redenering doortrekt, zijn er een twintigtal absolute wereldvoetballers en al de rest zou beter gaan vissen ? Club kan goed mee mer de Europese subtop, niet met supermachten als PSG.

 • FRANS DE ROUCK

  Hoe dan ook Genk heeft het stukken beter gedaan dan Brugge. Het had kansen , het voetbalde goed mede . Het kwam aan de goal van Liverpool. brugge kwam amper aan de grote baklijn. En ging Paris St Germain tot het uiterste??? Chef voetbal kan het niet laten die man is onbekwaam.Eerlijk zijn is niet iedereen gegeven.Hoe dan ook b-van Genk genoten.En neen ik ben niet van Limburg en ook geen supporter vn Genk. Maar ben verkeerde en onterechte informatie beu.

 • françois troch

  Goede match van Genk zijn niet belachelijk gemaakt zoals Club, hebben zelf de kansen gemist en Liverpool elke kans benut

 • Paul Van den Bruel

  Als Club Brugge, Genk en de andere ploegen een Mbappé,een Salah of andere grootheid in hun rangen zouden hebben zijn onze clubs ook toppers, maar onze eigen toppers zoals De Bruyne, Hazard, Mertens spelen allemaal in het buitenland.Dus moeten onze ploegen het stellen met tweederangsbuitenlanders, Samatta uitgezonderd

 • marion vermoet

  Maar als je de kleinere clubs laat verdwijnen welke Belgische spits kan er dan nog goals maken?????