Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal: “Medewerkers op Club zijn niet verbaasd over het succes deze zomer ­onder Clement”

.
BELGA .
Afmaken. Club Brugge en Philippe Clement zijn dát beetje verwijderd van de kroon op het werk. Dáár is de Champions League. Olympia, are you ready?

Medewerkers op Club Brugge zijn niet verbaasd over het succes deze zomer ­onder Philippe Clement. “Met Leko, zeker op het einde, hing toch wat spanning in de lucht”, vertelt iemand met een lange staat van dienst. “Clement heeft met zijn persoonlijkheid de druk van de ketel ­gehaald. Iedereen komt graag naar Westkapelle. De sfeer is hier bijzonder aangenaam.”

Het zijn wittebroodsweken voor Clement en Club. De climax moet vanavond volgen, in een broeierig maar ongetwijfeld zinderend Jan Breydel. D-day voor club, spelers, fans...

En voor de trainer.

BELGA

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dirk Van der Weeën

  Zo ook Boden zie ik geen enkel succes voor uw ploeg op het ganse seizoen.

 • Brent Van Renterghem

  Als ze met hun buitenlanders prijzen pakken en zwaar verdienen bij transfers dan zijn ze in principe zeer goed bezig, ook al is er amper jeugddoorstroming zo.. .

 • Jan Boden

  Voorlopig zie ik deze zomer nog een enkel succes voor Brugge.

 • jean-pierre dermaut

  De wedstrijden van club zijn niet zo geweldig . Ze winnen omdat de tegenstanders fysisch en technisch te kort komen . Ik wacht af tot ze eens een deftige opponent te verwerken krijgen . Euforie is en slechte raadgever .

 • Eddy Van overstraeten

  Laat ze hun gang maar Carina met Juul ,flop en fatsri