Exclusief voor abonnees

Onze analist Marc Degryse: “Verdiend punt, maar denk toch een béétje meer na. Diatta en Mata laten ploeg in de steek”

Diatta moet na de viering van zijn goal, die hem een tweede keer geel opleverde, van het veld.
REUTERS Diatta moet na de viering van zijn goal, die hem een tweede keer geel opleverde, van het veld.
De conclusie van Marc Degryse na Galatasaray - Club Brugge: blauw-zwart toonde, eens te meer in deze Champions League-poulefase, te weinig efficiëntie. En onze huisanalist ergerde zich niet alleen aan Dennis, maar ook aan de rode kaarten die Club pakte. “Met Lamkel Zé hebben ze de voorbije maanden toch een duidelijk voorbeeld gehad van hoe het niet moet. En dan doen ze het op dit niveau nog eens fijntjes over. Je mag je zo niet laten opjagen.”

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Pierke Pol

  Als je een hele wedstrijd moet strijden tegen anti voetbal en een ref die 100% tegen je fluit dan ben je dol van vreugde als je zo kan scoren. Maar ja,de “kenners”hier weten alles beter,jammer dat jullie voetbal enkel kennen van in de krant.

 • Geert De Rouck

  Dat ze Denis maar eerst eens leren met 11 spelen in plaats voor eigen succes te gaan. Een paar heel goeie kansen verprutst. Iedere keer hetzelfde.

 • Luc Cleynhens

  Sorry, ook niet racistisch bedoelt maar die gasten stonden toch niet in de juiste rij als ze hersenen uitgedeeld hebben. Ze moeten ondertussen toch weten dat ze niet in biertjesliga spelen hé !!!!

 • André Van der Poorten

  Ik weet niet wie die twee commentatoren zijn maar wat die allemaal brabbelen ? Amaai mijn frak , de commentaar na de match (hmmm) moet ik ook nooit horen , nog meer gebrabbel !

 • Geert Vanhulle

  Heel domme rode kaarten maar de scheids was zeker niet bekwaam om die match te leiden, je mocht die turken niet aanraken of ze lagen al op de grond om nog niet van het tijdrekken te spreken, degoutant