Onze analist Marc Degryse keek met open mond naar Ronaldo: “Van het strafste wat ik al gezien heb”

Photo News

“Ergens geloofde ik er wel in – het blijft per slot van rekening Cristiano Ronaldo – maar een mens wil het toch met zijn eigen ogen zien. (lacht) Wel, ik ben content dat ik in Turijn was.”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jacques weterings

  Ik was niet onder de indruk van die hattrick en heb er al véél mooiere gezien ( vaak van Messi ). En.....technisch gezien vond ik Marc De Gryse minstens even goed. Ronaldo's scorings vermogen is wel indrukwekkend.

 • Benyamin De Niffo

  Deze man maakt het verschil overal waar hij komt , kunnen we niet van Messi zeggen wanneer hij bij het elftal speelt van Argentinië. Messi is een topspeler , maar is niet te vergelijken met Ronaldo. Die man is een machine , zijn wil om de beste te zijn is onvergelijkbaar tegenover andere spelers. Zal lang duren voor iemand Cristiano gaat kunnen overtreffen.

 • philippe dierickx

  De beste aller tijden. Niemand heeft zijn ploeg al zo dikwijls over de streep getrokken als ronaldo. Fenomeen

 • Freddy Van Yperzele

  Ronaldo is een showman iedereen moet naar zijn pijpen dansen , Messi is gewoon en een veel beter voetballer, en de 3 doelpunten sluit ik me aan met Phil Grey.

 • Steve Caria

  Iemand die Lukaku of hazard met Ronaldo vergelijkt kent niks van het spel ,Ronaldo laat een team draaien zelf nog op zijn leeftijd .alls real hazard koopt voor 100.000.000€ zullen ze dat geld nooit terugverdienen ,Juve heeft een geld allang terug verdient op Ronaldo .