Ons rapport voor Club: HLN deelt voor het eerst ooit een 0 uit

EPA

Mignolet 7

Stond er zoals gewoonlijk. Had een paar goeie tussenkomsten, maar verrichtte geen mirakels. Kansloos bij de tegengoal.

BELGA

Kossounou 7

Dikke eerste helft ­gezien de omstandigheden. Van de tribune naar een duel met Mbappé, geen evidentie voor de Ivoriaan. Ontwikkelt zich uitstekend.

EPA

Mechele 7

Liet zich al vroeg betrappen op een slippertje, maar deed het nadien gewoon heel goed. Verdedigend sterk tegen één van de beste voorlinies in Europa.

Photo News

Deli 6

Begon uitstekend, maar trapte bij het openingsdoelpunt ongelukkig over de bal heen. Op dat ene foutje na opnieuw een dikke match van de Ivoriaan.

BELGA

Ricca 6

Kreeg de voorkeur op Sobol. Deed het niet slecht, maar toont zich voorlopig ook niet de betere van de Oekraïner. Nog net een zesje.

BELGA

Balanta 7

Sterk als vervanger van Vormer op dit niveau. Was fysiek aanwezig en op enkele slordigheden na goed aan de bal. Groeit naar zijn beste vorm toe.

EPA

Rits 6

Vormde samen met ­Balanta een buffer voor de verdediging. Was degelijk. Infiltreerde goed, maar had een paar keer onnodig balverlies op de eigen helft.

REUTERS

Vanaken 6

Speelde zijn match zonder meer. Kon zijn stempel niet drukken in een moeilijke uitwedstrijd. Gaf de strafschop té simpel af aan Diagne.

Photo News

Dennis 6

Wisselvallige wedstrijd. Maakte zijn ­acties en zorgde voor dreiging, maar was niet overtuigend genoeg. Deed defensief ook niet altijd zijn werk.

EPA

Okereke 5

De ­minste voorin. Acteerde te overhaast en miste zo kansen met links en met het hoofd in het openingshalf­uur. Woog te licht over de ganse lijn.

REUTERS

Diatta 6

Verprutste een eerste goeie counter, maar groeide in de wedstrijd. Sterke eerste helft, minder na de rust. Nog niet de beste Diatta.

BELGA

Diagne 0

Lokte goed een strafschop uit, maar liet daarna gans Club Brugge in de steek. Nam zelf de elfmeter en miste – wat een ­domme streek.

BELGA

Schrijvers 6

Kreeg vijftien minuten van Clement. Kwam al snel in een één-tegen-éénsituatie, maar deed er te weinig mee.

EPA

De Ketelaere -

Mocht opnieuw opdraven tegen PSG. Mooi meegenomen, maar miste in de slotfase wel een unieke kans op de gelijkmaker.

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 6 : Charles De Ketelaere midfielder of Club Brugge and Marco Verratti midfielder of PSG during the UEFA Champions League group A match between Paris Saint Germain and Club Brugge KV on November 06, 2019 in Paris, France, 6/11/2019 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews
Photo News PARIS, FRANCE - NOVEMBER 6 : Charles De Ketelaere midfielder of Club Brugge and Marco Verratti midfielder of PSG during the UEFA Champions League group A match between Paris Saint Germain and Club Brugge KV on November 06, 2019 in Paris, France, 6/11/2019 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews28 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carina Stulens

  @Rik Capelle: ik ben inderdaad heel tevreden de uitslag in Parijs. En wat dat respect voor de Belgische ploegen in het Europees voetbal betreft...nu ineens zouden wij als paarswitte supporters ineens de andere Belgische ploegen moeten steunen terwijl die, met jullie blauwzwarte boeren voorop, in het verleden niet anders gedaan hebben dan Anderlecht afbreken zelfs na het winnen van een Europabeker.

 • eric debanne

  Club verdiende zeker een punt ! Jammer van die penalty fase toch ... Die speler heel zwaar boeten of mss buiten gooien ...

 • Laura Polfliet

  Indien de Saint esprit Vormer zijn mond gehouden had in Madrid en geen rode kaart had gehad waren ze nu misschien drie punten rijker:in de kranten weinig of zelfs geen commentaar hierover!!!.Nu een gemiste penalty die 1 punt zou opbrengen en de speler zou volgens vele uit de ploeg moeten gezet worden!Denk dat de actie van Vormer Brugge meer punten kost dan de gemiste penalty van gisteren,zeker als je weet welke meerwaarde hij had gehad indien hij geen drie wedstrijden geschorst was!

 • hugo wouters

  Nogmaals wordt hier bewezen hoe weinigen er van het voetbalspel iets kennen. Als je het spel van Vanaken moet beoordelen kan je alleen maar vaststellen dat hij de meest slimme en efficiënte speler van Brugge is. Zijn looplijnen, zijn passings waarvan er bijna 100% correct aankomen, hij ziet het spel ook veel beter, weet al waar hij de bal naartoe schopt vooraleer die bij hem is. Scoort ook als middenvelder veel, vandaar dat zijn collega's voetballers hem als beste speler uitroepen.

 • Marc Statham

  PSG was al geplaatst en nam duidelijk geen risico's op blessures, iets wat we veel zien bij ploegen die al geplaatst zijn, anders kreeg Clubke Brugge gewoon weer een pak slaag zoals in de thuismatch, nu mochten ze meedoen..