Ons rapport: een dikke 6 voor Club als ploeg, enkele 7's maar één speler gaf pas echt visitekaartje af in Duitsland

AP

Ethan Horvath - 6

Hield Club recht toen Pulisic alleen voor hem verscheen, maar liet de bal ook eens erg knullig uit zijn handen glippen. Kende al bij al een rustige avond.

AP

Benoît Poulain - 7

Kreeg voor de pauze een goeie kopkans, maar timede verkeerd. Was verdedigend sterk, in balbezit iets minder. Eén van zijn betere matchen dit seizoen.

AFP

Brandon Mechele - 8

Bracht al vroeg redding na mistasten van Nakamba. Werd flink op de proef gesteld, maar bleef uitstekend overeind. Gaf zijn visitekaartje af in Duitsland.

Photo News

Stefano Denswil - 6

Terug van weggeweest. Kreeg vroeg geel nadat hij zich liet aftroeven door Pulisic en liet zich nog een paar keer ringeloren. Speelde zijn wedstrijd zonder meer.

BELGA

Clinton Mata - 6

Begon sterk, maar zakte wat weg. Vaak te slordig en nonchalant als rechtsachter in de viermansverdediging. Bracht aanvallend lange tijd niets bij, al was dat in het laatste halfuur iets beter.

AFP

Marvelous Nakamba - 6

Was in de eerste helft vaak onstuimig en had enkele keren balverlies in de gevarenzone. Had één goeie tussenkomst waarmee hij Guerreiro kort na rust het scoren belette. Nog niet de Nakamba van vorig seizoen.

BELGA

Sofyan Amrabat - 7

De surprise van de chef. Verrassend in de basiself, verrassend goed op het veld. Was voor de rust samen met Dennis de beste man bij Club, na de pauze minder. Moet deze lijn kunnen doortrekken.

AP

Hans Vanaken - 7

Had nauwelijks of geen balverlies. Altijd rustig en met overzicht. Niet beslissend deze keer, maar wel een prima wedstrijd.

Photo News

Dennis - 7

Aarzelend in de zone van de waarheid, maar verder wel de beste Dennis. Ondernemend, beweeglijk en ook verdedigend goed na zijn lange afwezigheid.

BELGA

Ruud Vormer - 6

Deed zijn werk op rechts. Had voor de rust enkele goeie kruisballen op Dennis. Ok zonder meer.

REUTERS

Wesley - 6

Was in het samenspel minder goed. Woog ook niet op de Duitse verdediging, maar werkte wel hard. Werd op het uur diep gestuurd door Vanaken, maar talmde te lang. Heeft het al beter gedaan.

AFP

Invaller Rits - 6

Begon verrassend op de bank en mocht een kwartier voor tijd invallen. Liet Club bij momenten vlotter voetballen.
29 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Ledure

  Guy Van Bacelaere !!!! Wij hebben nu eens gespeeld gelijk de Belgische ploegen spelen tegen ons. Moet er zo tamtam over ge maakt worden. Wat heeft den Anderlecht gedaan???? Luc Cleynhens en die andere anti's dat held voor jullie ook.

 • françois troch

  dany , doelsaldo positief was wel van 1 match tegen de juniors van Monaco

 • Guy Van Becelaere

  Kijk als een middenmoter in Belgie zo zou spelen tegen Brugge dan is het volgens Leko anti voetbal, wat ze gisteren hebben laten zien is in Europa een schande lees er de Duitse pers erop na hopelijjk wordt Anderlecht of Genk kampioen

 • WIM GUILBERT

  Mechele beste verdediger van België!!

 • Luc Cleynhens

  Zo'n hoge cijfers voor dat anti-voetbal ????????

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00