Neymar komt toch naar Jan Breydel: zijn schorsing is met één duel verminderd

Neymar scoorde het voorbije weekend de enige en ultieme goal thuis tegen Straatsburg.
Photo News Neymar scoorde het voorbije weekend de enige en ultieme goal thuis tegen Straatsburg.
Neymar heeft een succesje geboekt in zijn juridische strijd tegen zijn tijdelijke verbanning uit de Champions League. Het internationale hof van sportarbitrage CAS heeft de schorsing van de Braziliaanse aanvaller van Paris Saint-Germain teruggebracht van drie naar twee wedstrijden. Het CAS kwam vandaag met het vonnis naar buiten.

De UEFA legde Neymar in april een schorsing van drie Europese duels op wegens het beledigen van de arbitrage. De Braziliaanse sterspeler had na de uitschakeling van zijn Franse club in de Champions League door Manchester United op Instagram hard uitgehaald naar de scheidsrechter en zijn assistenten. De beroepszaak tegen de straf bij de UEFA verloor hij, waarna PSG en Neymar naar het sporttribunaal in Lausanne stapten. Neymar mist nu alleen de groepswedstrijden van PSG tegen Real Madrid en Galatasaray, maar tegen Club Brugge is hij weer inzetbaar. Club speelt op 22 oktober zijn derde poulematch thuis tegen PSG. Op speeldag 4 staat PSG - Club (6 november) op het programma.

De straffe winner in de slotminuten van Neymar tegen Straatsburg en Matz Sels:
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carlos Simonis

  Rik Capelle, ik snap heus wel dat het voor een supporter pijn kan doen als zijn club verliest, een neef van mij is fan van Genk, als zijn ploegje verliest dan is hij niet te genieten. Ik heb dat totaal niet, ik heb geen favoriete club. Dat komt omdat veel topspelers bij een andere club spelen. Wel sportief als je eigen ploeg helemaal zoek werd gespeeld door de tegenstander, en hun met luid applaus beloond voor hun prachtige spel, chapeau !

 • rik cappelle

  Carlos wij werden ooit eens op een hoopje gespeeld door Spartak Moskou in hun gloriejaren zoals nooit daarvoor en ook niet daarna ooit nog gebeurd is. Dat was het beste voetbal die een "voetballiefhebber" ooit al gezien had en ik heb daar samen met vele Clubfans wel van kunnen genieten ook al deden de cijfers pijn. Bij het affluiten was het applaus voor Spartak dan ook gemeend.

 • johan vandeweghe

  ja wat je met geld allemaal kan ! ze zullen weer dik verdient hebben onder de tafel echte schande !!

 • Johan Swinnen

  Best Frans, Kan slecht nieuws zijn, maar gewoon zalig om zo een speler in het echt bezig te zien, daar doe je het voor !

 • frans kwanten

  Dat is slecht nieuws voor Brugge ! Ha ha !