Nainggolan en Inter smeren Barcelona eerste puntenverlies in CL-groepsfase aan na twee treffers in slotfase

AFP
Internazionale
INT
Internazionale INT
1
1
Barcelona BAR
BAR
Barcelona
Barcelona is in de Champions League het maximum van de punten kwijt. De ploegmakkers van Lionel Messi raakten in San Siro niet voorbij Inter: 1-1. Radja Nainggolan werd iets voorbij het uur naar de kant gehaald.

Géén Lionel Messi bij Barcelona. De Argentijn is nog maar net hersteld van zijn gebroken arm en stond vandaag niet op het wedstrijdblad. Radja Nainggolan was er wél bij. Onze landgenoot speelde een onopvallende partij en hield zich voornamelijk bezig met het uitvoeren van z’n defensieve taken. In minuut 63 zat zijn wedstrijd erop.

Barça plaatst zich voor achtste finales

Op dat ogenblik stond het nog steeds 0-0, al had Barcelona eerder wel een doelpuntje verdiend. Vooral Luis Suárez was er enkele keren dichtbij. ’t Zag er even naar uit dat er geen goal ging vallen in San Siro. Maar toen viel Malcom in. De Braziliaan stond nog maar nét op het veld wanneer hij met z’n linker de netten deed trillen.

Dan toch een zege voor de Catalanen? Neen. De onvermijdelijke Mauro Icardi maakte er enkele minuten voor affluiten alsnog 1-1 van. En dat was meteen ook de eindstand. Geen vierde zege op rij voor Barcelona in de Champions League, maar de troepen van Ernesto Valverde zijn wel zeker van een ticket voor de achtste finales.

REUTERS
AFP
AP
AFP
AFP
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • rik cappelle

    Volledig juist Dirk. Werd gewoonweg belachelijk gemaakt en langs alle kanten gepasseerd en voorbij gelopen.

  • Dirk Tuymans

    Radja..gene bal geraakt. Dik overroepen speler. Terecht niet meegegaan naar het wk. Meer dan terecht.