Mechele: "Duel met Pana komt op juiste moment"

BELGA
Club Brugge moet morgen in de terugwedstrijd van de derde voorronde van de Champions League tegen Panathinaikos een 2-1 achterstand ophalen. "Onze slaagkansen zijn fiftyfifty", zo verklaarde verdediger Brandon Mechele in het Jan Breydelstadion.

"Dit is voorlopig de belangrijkste match van het seizoen voor ons team", stelde de 22-jarige Mechele. "Kwalificatie was op zich al een doel. Morgenavond willen we zekerheid hebben omtrent Europees voetbal. De 3-0 zege tegen KV Mechelen heeft de groep zeker veel deugd gedaan. Het heeft ons alvast een brok vertrouwen geschonken. De rust is ietwat teruggekeerd. De match tegen Panathinaikos komt dus op het juiste moment."

Blauw-zwart ging vorige week onderuit in Athene, waar Panathinaikos in de tweede helft nochtans met een man minder moest voetballen. "De dagen na de heenmatch was ik heel teleurgesteld. Tegen 10 man had er zeker meer ingezeten dan die 2-1 nederlaag. We gingen niet goed om met die situatie. Er was ook ongeloof. Waarom hebben wij het daar niet afgemaakt? We werden nog eens met de neus op de feiten gedrukt door onze coach. Daar hebben we alvast motivatie uit gehaald. Dat was er afgelopen weekend al aan te zien met de winst tegen KV Mechelen. Ons staat morgen maar één ding te wachten. Dat is de lijn doortrekken en winnen tegen Panathinaikos."

"Onze slaagkansen zijn volgens mij fiftyfifty. Wij moeten er sowieso vol voor gaan. Iedereen gelooft er wel in", besloot de verdediger.

PHOTO_NEWS
BELGA
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
BELGA