Manchester City en Barcelona sturen scout naar Jan Breydel

Vanaken en Mechele.
Photo News Vanaken en Mechele.

Met 35 zijn ze. De scouts van veelal Europese topclubs, die vanavond afzakken naar Olympia. Onder hen enkele mooie namen. Zo worden én Manchester City, én Manchester United én FC Barcelona vanavond vertegenwoordigd op de hoofdtribune van het Jan Breydelstadion. Naast die topclubs stuurt ook de helft van de Bundesliga een mannetje naar Brugge, waar onder meer de gegeerde Dennis en Diatta in het oog zullen worden gehouden. 

Verder uit de Premier League zijn ook Brighton and Hove, Southampton, Crystal Palace en Wolverhampton aanwezig. Club Brugge wil in principe geen basisspelers meer van de hand doen, toch is het niet uitgesloten dat er tijdens de laatste dagen van de zomermercato alsnog een aanlokkelijk bod uit het faxtoestel rolt. Zondag tegen Racing Genk komt onder anderen Manchester United opnieuw een kijkje nemen. Hun scout krijgt dan het gezelschap van onder meer Villarreal, Sevilla, Everton, Norwich, Watford en opnieuw Southampton.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Luc Cleynhens

  Na de eerste helft is al de helft vertrokken.

 • Lotte Mertens

  Dat ze Vanaken maar meenemen.Dan staan ze nergens meer.Hebben ook het geluk gehad tegen een onbekende en zwakke ploeg te moeten spelen.

 • eric debanne

  De vraag is ... Voor wie komen al die ploegen ...? Zeker niet voor de wedstrijd ... Een speler van linz en mss ook van club Wie weet ...

 • Pieter-Jan Haghedooren

  Klein bewijs dat wij de grootste zijn.

 • Peter Thys

  Toch vreemd dat velen zo neerkijken hier op het Belgische voetbal, want er loopt toch veel binnen- en buitenlands talent hier rond en ook andere competities komen hier solden kopen.Mochten hier echt kapitaalkrachtige(op Europees vlak) ploegen zijn zou ik bijna durven opperen dat wij de bakermat van het voetbal zouden geweest zijn (mochten vele voor de vele centen niet naar het buitenland vertrokken zijn).Zelfs bij Anderlecht bijna laatste wordt mooi voetbal gespeeld enkel factor geluk zit tegen.